Salaš u Franka

V malebnom mestečku Stará Ľubovňa, neďaleko križovatky ciest vedúcich do Poľska, Popradu a Bardejova, pod nádhernou scenériou Ľubovnianského hradu sa nachádza MOTOREST - Salaš u Franka

Interiér Salaša je prevažne vyrobený z dreva a pôsobí veľmi štýlovo. Drevené krčahy, valašky, prútené koše a iné drevené náradie používané pred mnohými rokmi pri práci, to všetko dokazuje remeselnú zručnosť ľudí Ľubovnianského regiónu.

Salaš u Franka bol postavený v roku 1970. Od tých čias už vystriedal mnohých majiteľov. Po dobu troch rokov bol Salaš zatvorený a pustý. Súčasnú podobu dostal Salaš v roku 1996, kedy ho zrekonštruoval a zariadil nový majiteľ p. Norbert Frank - skúsený gurmán a hoteliér. Dodnes interiér Salaša stále vylepšuje a pre nedostačujúcu kapacitu - hlavne v letnej turistickej sezóne - otvára i ďalšie strediská, ktoré sa svojim vnútorným zariadením i vonkajším vzhľadom podobajú moderným a štýlovým strediskám poskytujúcim stravovanie a občerstvenie.  Salaš, ale i nové Salašnícke strediská obľubujú a vyhľadávajú nielen našinci, ale i zahraniční turisti.


Kontaktné údaje:

Tel: 052 436 92 92
salasufranka@salasufranka.sk
http://www.salasufranka.sk
 

Adresa:

Popradská 34
Stará Ľubovňa

Zaradenie

Salaše


GPS súradnice

49.310284 20.680615



« Späť




Košicemax. 15°Cmin. 8°C
Bratislavamax. 17°Cmin. 7°C
Žilinamax. 14°Cmin. 5°C
Banská Bystricamax. 15°Cmin. 6°C