KOLIBA NAD TRAŤOU

Koliba, ubytovanie v penzióne v 12 dvojlôžkových izbách s prístelkou, 2 apartmány a 1 izba pre imobilného klienta. Izby sú vybavené samostatným sociálnym zariadením a TV.

    V prekrásnom podtatranskom regióne, ktorý je známy nádhernou prírodou, celoročnou turistikou, termálnymi kúpaliskami a kultúrno-historickými pamiatkami, takmer na okraji starobylého mestečka Kežmarok smerom na Mlynčeky, Rakúsy a Javorinu sa nachádza novootvorená Koliba nad traťou, tradičná drevená stavba. Miesto, kde si môžete na svojich cestách za prácou i oddychom osviežiť unavené telo aj ducha, pochutnať si na jedlách slovenskej kuchyne a regionálnych špecialít, ktoré vďaka svojej jedinečnej chuti prekročili hranice regiónu.
    Návštevníkov si hneď získa atmosférou slovenského vidieka, vôňou dreva a nevtieravou ľudovou hudbou. Interiér reštaurácie je zariadený klasickým ručne vyrobeným slovenským nábytkom. V rámci kapacity reštaurácie čo tvorí 100 miest na sedenie a v letných mesiacoch návštevníci ocenia možnosť denného obedového stravovania, usporiadania individuálnych spoločenských podujatí napr. svadby, životné jubileá, stužkové, promócie, rodinné oslavy, firemné posedenia a zájazdy.
    Koliba nad traťou je jediné stravovacie zariadenie v podtatranskej lokalite, kde kvalita a jedinečná čerstvosť mäsa na prípravu domácich a regionálnych špecialít je úzko prepojená s vlastným bitúnkom MIROND, ktorý sa nachádza v tesnej blízkosti areálu Koliby.


Kontaktné údaje:

Tel: +421 52 4562421
Tel: +421 911 629 995
koliba@mirond.sk
www.mirond.sk
 

Adresa:

Nad traťou 1
Kežmarok

Zaradenie

Salaše


GPS súradnice

49.15121 20.427901



« Späť




Košicemax. 15°Cmin. 8°C
Bratislavamax. 17°Cmin. 7°C
Žilinamax. 14°Cmin. 5°C
Banská Bystricamax. 14°Cmin. 5°C